.

Rijaliti učesnik sa DEBELIM KRIMINALNIM DOSIJEOM dobio 500000 evra za učešće u rijalitiju!

„DOBIO SAM HONORAR OD 500.000 EVRA“ Ovaj zadrugar tvrdi da je najplaćeniji rijaliti igrač ikada, a ona je tražila 5.000 EVRA NEDELJNO od produkcije: „Pristali su na cifru“

Kristijan Golubović je više puta ulazio u rijaliti „Zadruga“, a mnogi smatraju da se tamo uvek trudio da bude najglasniji i da svim ukućanima drži moralne lekcije.
Foto: skrinšot

Naime, Kristijan je tokom svog poslednjeg učešća u rijalitiju u „Zadruzi 6“ otkrio ono što mu je strogo zabranjeno ugovorom sa televizijom Pink.

Foto: Kristijan Golubović

Dok se svađao sa Tiktokerom Necom, Kristijan je otkrio koliki mu je honorar za učešće u rijalitiju.

PREPORUKA:   Nikola Grujić Gruja ostavio ženu zbog preljube pred kamerama, sa ljubavnicom imao žestoku svađu u ELiti!

Ja sam ovde došao, jer sam dobio honorar od 500.000, a ko si ti? – hvalio se Kristijan.

Mislim da ljudi ne treba da se vrednuju na osnovu honorara koji su dobili. Bitan je moral koji stoji iza njih, a ti ih nemaš – istakao je Neca.

Foto: Milan Ilić / RingierMaja Marinković

Maja Marinković tražila 5.000 evra nedeljno

Za razliku od njega Maja Marinković je navodno tokom jedne od sezona dogovorila da na nedeljnom nivou zarađuje 5.000 evra, ali i da jednom nedeljno u Zadrugu dolazi njen frizer.

– Maja je dugo razmišljala da li da napravi pauzu u rijaliti karijeri ili da se od septembra ponovo pojavi na imanju u Šimanovcima. Svesna je da gledaoci vole da je vide na malim ekranima, pa je rešila to i dobro da naplati. Ona je tražila od produkcije da dobija 5.000 evra na nedeljnom nivou i oni su pristali na ovu cifru. Kako uvek voli da bude doterana i sređena, postigla je dogovor i da njen prijatelj i frizer svake nedelje ulazi na imanje i sređuje joj frizuru, a da zajedno sa njim dođe i manikirka koja će voditi računa o njenim noktima – rpričao je izvor blizak Marinkovićevoj za portal Srbija Danas.

Responses are currently closed, but you can trackback from your own site.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!