.

Lepi Mića se hitno oglasio, žena mu zabranila ulazak u Zadrugu 8 a on je otkačio!

„MOJA SUPRUGA NE MOŽE DA DONOSI ODLUKE U MOJE IME“ Lepi Mića se hitno oglasio nakon informacija koje su se o njemu pojavile u javnosti: „DŽABA SE RADUJETE SITNE DUŠE“

Lepi Mića je učesnik rijalitija od „Zadruge 1“, te se na društvenim mrežama komentarisalo da li će biti deo i sledeće sezone ili će kao što je najavljivao otići u penziju.
Lepi Mića Foto: TV Pink / screenshotLepi Mića

Naime, u medijima su se pojavile informacije da je Mića od svoje lepše polovine dobio ultimatum da stavi tačku na svoje takmičenje u rijalitiju, gde je proveo poslednjih 11 godina, zbog čega je odlučio da promeni profesiju.
Lepi MićaLepi Mića

PREPORUKA:   Marija Kulić u TEŠKOM STANJU, odriče se trudnoće svoje ćerke Miljane Kulić: 3 operacije, 30 zračenja, ne može više!

Kako su njegove pesme, koje su stare i po 20-30 godina, ponovo postale viralne i čak zaživele u klubovima gde izlazi omladina, Mića je odlučio da se vrati pevačkoj karijeri i svoju publiku uskoro iznenadi nekom novom numerom.

Međutim, Lepi Mića se sada oglasio i odmah rekao da je to teška laž i da mu neprijatelji pakuju priče koje nisu tačne.
Lepi Mića

Foto: Snežana Krstić / RingierLepi Mića

– Vidim da su se mnogi obradovali jednoj običnoj laži i informaciji koja nije tačna. Moja supruga nikad ne može da donosi odluke u moje ime, niti ja u njeno. Ona radi svoj posao, a ja svoj… Tako da odluku da li ću biti u rijalitiju ili ne donosim isključivo ja. Zaista sam mislio da se povučem, ali dušmani su džabe krečili. Sad im poručujem jasnije i glasnije nego ikad, džaba se radujete sitne duše, Lepi Mića će biti u rijalitiju do smrti – poručio je Lepi Mića.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!