.

Sneža Kušadasi žestoko napala bivše cimere

(VIDEO) “Miljana me spasila BRUKE I SRAMOTE, Aneli je Janjuševa žrtva“ Sneža Kušadasi okrutno o cimerima, pa spomenula ĆUP PUN ZLATA o kom pričaju njene komšije

Poslednja izbačena glasovima publike, Snežana Jovičić, poznatija gledaocima Zadruge kao Sneža Kušadasi je pred našim kamerama iznela stav o mnogim aktuelnim odnosima u Beloj kući i pokajala se što je ušla u vezu sa Darijanom Radomirovićem o kom, na kraju krajeva ništa nije znala
Sneža Jovičić Kušadasi Foto: RingierSneža Jovičić Kušadasi

– Bruka i sramota, hodajuća blamaža. On je profesionalni prevarant, predstavio se tamo kao druga osoba, njegovi poznanici su u šoku. Dok je sa mnom bio nije mnogo komentarisao, držali smo se zajedno. Miljana me spasila sramote i blama. Nisam ni znala da ima decu. Nakon raskida sa mnom nije imao za šta da se uhvati i Miljana je bila tu. Nijedna normalna devojka ne bi bila sa njim. Ispostavilo se da je povezan sa petoro dece. Pisali su meni mnogi, ali tad nisam verovala zaista. Janjuš mi je otkrio da Darijan ima dete od 13 godina. Živeo je sa mnogim ženama koje iznenada zatrudne – rekla je za Blic izbačena zadrugarka.
Sneža Jovičić Kušadasi

PREPORUKA:   Majka Aneli Ahmić ljuta kao ris na Staniju Dobrojević!

Foto: RingierSneža Jovičić Kušadasi

Sneža za razliku od mnogih učesnika Aneli Ahmić gleda kao Janjuševu žrtvu.

– Aneli je Janjuševa žrtva. On brine šta će bivša da mu kaže, svi znamo da je profesionalni kockar. Ušao je da zaradi da kupi stan Kruni, nema od toga ništa. Mislim da Aneli neće zadržati dece, shvatila je da je učinila grešku – govorila je Sneža, pa priznala da Nenada Aleksić Ša zna da mu veza sa Mionom ima rok trajanja:
Sneža Jovičić Kušadasi

Foto: RingierSneža Jovičić Kušadasi

– Ša zna sve kako stvari stoje. Govorila sam mu da sluša svoju intuiciju, da veruje pismu koje mu je otac poslao. Vidi se da Miona prevrće očima kad se grle, ljube. Neće opstati duže od rampe Šimanovaca. Njemu je problem što je shvatio da je ponovo nasamaren, ponaša se kao nezreo klinac a ima 40 i kusur godina.

PREPORUKA:   Marko Miljković je uhapšen a evri se skupljaju na račun od Jutjub pregleda!

Tema razgovora u jednom trenutku je bio i ćup pun zlata koji su spomenule njene komšije.

– Jednom mi je Darjan spomenuo taj ćup. Pričala sam javno da me svi čuju, da ako postoji taj ćup zakopan u dvorištu, da mi kažu gde je da ga iskopam, eto podelićemo sve na pola. Naravno to su gluposti, komšije su izmislile. Da to postoji, ne bih išla po rijalitijima – stavila je tačku na glasine Jovićeva.

Šta je još Sneža Jovičić rekla pred našim kamerama, pogledajte u videu koji se nalazi u tekstu.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!