.

Teška svađa ispred ordinacije bivših rijaliti učesnika

(VIDEO) ŽESTOKA SVAĐA STARIH ZADRUGARA Drama na sistematskom pregledu, pljušte uvrede: „Uplašio se čovek od tebe“

Rijaliti „Elita 8″ uskoro počinje, a budući zadrugari došli su na sistematski pregled.=“data:image/webp;base64,UklGRh4AAABXRUJQVlA4TBEAAAAvAQAAAAfQ//73v/+BiOh/AAA=“ srcset=“https://ocdn.eu/pulscms-transforms/1/Z7yk9kpTURBXy9iMjFhMDRiMDkxZDUxNGM3NDdiMmVhNzZjYmI4YjBhMS5wbmeRkwLNAxYA3gABoTAB“ alt=“Milica Dugalić i Đole Kralj“ /> Foto: Aleksandar Dojkić / Ringier

Milica Dugalić i Đole Kralj

Među ljudima koji će se useliti u Belu kuću nalaze se i neka dobro poznata lica među kojima su i bivši rijaliti učesnici Milica Dugalić i Đole Kralj. Bivši zadrugari ušli su u žestoku svađu pred našim kamerama, te su pale i teške reči.

– Moj vozač koji vozi automobil od 50.000 evra se toliko uplašio od nje – rekao je Đole i dodao da Milica nije normalna.

– Pa naravno da nisam normalna, među svima njima koji su normalni, ja sam jedina nenormalna. Na svaka tri meseca ja idem na sistematske preglede, izbačeni su mi čak i lekovi koji su mi ranije bili deo terapije. Ne mogu reći da sam u potpunosti spremna, ne istražujem nove učesnike jer želim da sama dam sud nakon što ih upoznam – rekla je Dugalićeva.

PREPORUKA:   Milica Dugalić po drugi put ušla u rijaliti, odmah napljuvala Gocu Lazarević

Foto: Aleksandar Dojkić / Ringier

Milica Dugalić

Foto: Aleksandar Dojkić / Ringier

Milica Dugalić

Ona je upoznala i prošlogodišnju rijaliti učesnicu, drugoplasiranu Aneli Ahmić.

– Upoznala sam Aneli. Ona je meni jedna slatka žena, svako ima prava da upravlja svojim životom kako on hoće – rekla je Milica i otkrila koji je motiv njenog ulaska.

Foto: Aleksandar Dojkić / Ringier

Milica Dugalić

– Ulazim zbog toga što volim izazov da vidim kako ću se snaći u ovim godinama. Ja mnogo volim rijaliti inače. Uvek pratim onoliko koliko sam u mogućnosti. Naravno, jedan od motiva mi je i novac.

PREPORUKA:   Ogromno iznenađenje za trudnu Jovanu Misicu, skakala do plafona!

Foto: Aleksandar Dojkić / Ringier

Milica Dugalić

Šta je sve Milica rekla pred kamerama „Blica“ možete pogledati u snimku na početku teksta.

Ivan Marinković ne ulazi u rijaliti

Podsetimo, Ivan Marinković pojavio se na sistematskom pregledu, ali kasnije se oglasio na svom Instagram nalogu i istakao da ipak neće biti deo „Elite“.

Foto: Aleksandar Dojkić / Ringier

Ivan Marinković

Pobrkani su lončići! Ja sam kod svoje kuće, i sam vodim svoj profil, nisam u nekakvom karantinu. Povlačim se zbog prevare koja je privatne prirode, i nema veze sa Tv Pink, ali meni jako šteti za ulazak, i zbog toga se povlačim, i ne želim da me iko opterećuje. Nećete me gledati ni od subote 7.9, nažalost – napisao je on.

Responses are currently closed, but you can trackback from your own site.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!