.

Nikad objavljena slika roditelja misice Jovane koja se udala

ISPLIVALA PORODIČNA SLIKA: Ovo su roditelji Jovane Ljubisavljević, ovako su nekada svi zajedno uživali u bogatstvu Karića

ISPLIVALA PORODIČNA SLIKA: Ovo su roditelji Jovane Ljubisavljević, ovako su nekada svi zajedno uživali u bogatstvu Karića

Foto: Instagram

Jovana Ljubisavljević, koja se udala za Bogdana Srejovića sa kojim je već duže vreme u vezi i sa kojim čeka dete, bila je u vezi sa Stefanom Karićem, od kojeg se nije razdvajala nakon izlaska iz „Zadruge 4“.

Naime, Stefan Karić je pre nekoliko godina odlučio da bez svoje lepše polovine uđe u „Zadrugu 5“ i tamo provede 10 meseci, a za sve to vreme, Jovana je ostala da ga čeka u vili njegovog oca na Zvezdari.

Jovana je za to vreme redovno na svom profilu na Instagramu pružala Stefanu neizmernu podršku. Osim toga, delila je i detalje iz privatnog života, pa je tako jednom prilikom objavila fotku na kojoj pozira sa Stefanovim ocem Osmanom i maćehom Kristinom, a tu su bili i njeni roditelji, majka Alekandra i otac Saša Golub.

PREPORUKA:   Mikica Bojanić o odnosu Jovane Tomić Matore i Anite Stanojlović: Anita je željna para i pažnje!
Stefan Karić
foto: Pritnscreen/Instagram

Ona je tada stala u sredinu kao prava domaćica i nije skidala osmah sa lica dok je pozirala sa svojim najbližima, a iza njih mogao se primetiti raskoš i sjaj luksuzne Karićeve vile. Sličnu fotku podelio je tada i Osman Karić na svom storiju.

Podsetimo, razlog njihovog raskida je Jovanin flert i to sa Bogdanom. Naime, misica je sa Bogdanom flertovala još tokom njihove veze, što je i bio razlog njihovog raskida.

– Naš raskid je bio upravo zbog toga što je jedno veče flertovala sa Bogdanom Srejovićem. To je bio okidač. Bilo je tu i ranije nekih naših nesuglasica, kao u svakoj vezi, ali to veče sam video sve, pokupio sam se otišao i nisam joj se više javio. Tu je bio kraj. Mogu da se pravim da nešto ne vidim, ali jednostavno eto, na kraju se ispostavilo da je Karić u pravu – istakao je Stefan, navodeći da ni on nije bio „cvećka“.

PREPORUKA:   EKSKLUZIVNO: Objavljen spisak honorara učesnika Zadruga 8 Elita

– Ja sam radio svašta, nikad nisam bio cvećka. Verovatno sam je time i povređivao – naveo je on.

kurir.rs/blic

Responses are currently closed, but you can trackback from your own site.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!