.

Određen dan početka Farme 8, evo ko će biti voditelj

Farma: Ko će biti voditelj popularnog rijalitija?

Dugoočekivani rijaliti šou „Farma“, omiljen među mnogim gledaocima, vraća se na male ekrane ovog septembra, nakon višegodišnje pauze.

Farma: Ko će biti voditelj popularnog rijalitija? Foto:Printscreen Wikiipedia

Prema rečima Željka Mitrovića, čelnika televizije Pink, nova sezona „Farme“ počinje 28. septembra na kanalu Narodna TV, a povodom lansiranja ovog novog kanala juče je održan svečani koktel.

Svečanosti su prisustvovali bračni par Mitrović, kao i brojna poznata lica s ružičaste televizije, uključujući voditelje, reportere, i učesnike popularnih rijalitija „Zadruga“, „Elita“ i „Farma“.

PREPORUKA:   JOVANA LJUBISAVLJEVIĆ I BOGDAN SREJOVIĆ izgovorili sudbonosno DA - VENČALI SE!

Ipak, najviše pažnje privukla je voditeljka Dušica Jakovljević, koja je zračila osmehom, pozirajući u elegantnoj haljini s posebnom pričom.


Foto: Instagram printscreen/dusicajakovljevic

„Ovu haljinu sam obukla s razlogom, nosila sam je kada sam se vratila na televiziju Pink, a danas, na otvaranju Narodne TV, odlučila sam da je ponovo obučem“ – izjavila je Dušica.

Time je potvrdila i svoj novi angažman, kao voditeljka i „Elite 8“ i „Farme 8“, što je prvi put u istoriji ove televizije da jedna osoba vodi oba formata.

Njeno višegodišnje iskustvo u vođenju rijalitija činilo je ovaj izbor logičnim, a publika je s oduševljenjem prihvatila ovu vest.

PREPORUKA:   Bivša učesnica Zadruge vodiće rijaliti Farma 8 2024-2025 na Narodna TV

Iako se očekuje da će Dušica biti centralna figura oba projekta, spekuliše se da bi mogla dobiti podršku, a mnogi se pitaju da li će to biti Ognjen Amidžić, koji je nekada sa Aleksandrom Jeftanović bio zadužen za komunikaciju s učesnicima na imanju. Ostaće nam da vidimo.

Autor:
Izvor: Svet Plus/Srbija Danas

Responses are currently closed, but you can trackback from your own site.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!