.

Poznata rijaliti učesnica se vraća u rijaliti sa novom ulogom

VELIKI POVRATAK POZNATE ZADRUGARKE! Voditeljka ZVANIČNO POTVRDILA, evo koja će biti njena ULOGA U RIJALITIJU: „Jedva čekam da uđem…“

Divne vesti za sve fanove popularnog formata!

VELIKI POVRATAK POZNATE ZADRUGARKE! Voditeljka ZVANIČNO POTVRDILA, evo koja će biti njena ULOGA U RIJALITIJU: "Jedva čekam da uđem..."

Foto: youtube.com/pink.rs, Printscreen/Google Maps, Promo foto

Brojni voditelji i poznate ličnosti su se okupile na gala proslavi Pink televizije, ulepšavajući ovaj bitan događaj svojim prisustvom. Među prvima koji su stigli bili su vlasnici Pinka, Milica i Željko Mitrović, koji su privukli pažnju svojim besprekornim crnim autfitima. Njihov stil odisao je elegancijom i sofisticiranošću, te su bili prava modna atrakcija.

Pink televizija će tokom gala proslave uručiti nagrade najistaknutijim pojedincima, obećavajući fenomenalan provod za sve prisutne. Atmosfera je bila puna iščekivanja, dok su brojni poznati, poput Mine Vrbaški, Bore Santane, Milice Kemez, Marije Egelje, Ivana Gavrilovića, Marka Kona sa suprugom Milicom, Predraga Sarape i Žarka Lazića, uveličali ovaj spektakl svojim prisustvom. Posebnu pažnju okupljenih medija imala je i bivša zadrugarka i voditeljka Jelena Pešić, koja je tokom trajanja rijalitija pobrojala mnoge simpatije publike.

PREPORUKA:   Anđela Đuričić uhvaćena na primorju sa novim muškarcem!

ST/Dragan Kadić

U „Zadruzi“ je ostala do samog kraja, a osvojila je sedmo mesto. Nakon toga je radila kao voditeljka na televizijama „Pink“ i „Red“, a u decembru 2021. godine je obelodanila vezu sa učesnikom rijalitija „Parovi“ Mladenom Vuletićem, sa kojim ima dve ćerkice.

– Niste dugo videli u javnosti iz jednog najlepšeg mogućeg razloga, a to je da sam postala mama prvo jedne ćerkice, a onda i druge. Sad se vraćam na velika vrata i počinjem da radim u jutarnjem programu, a narednih dana me očekujte na svim ovim proslavama koje Pink organizuje – rekla je Jelena a potom i odgovorila da li postoji mogućnost i da je vidimo na „Farmi“.

PREPORUKA:   Matea Stanković ulazi u Elitu 8, poznata po vezi sa rijaliti učesnikom

– Imaćete prilike da me vidite zato što ćemo mi imati tu priliku daulazimo da intervjuišemo učesnike – i ja i moje kolege sa Red-a, tako da ćete imati prilike da me vidite. Ja se mnogo radujem „Farmi“ jer sam je volela i kada sam bila klinka. Jedva čekam da uđem tamo, da intervjuišem učesnike – rekla nam je bivša zadrugarka.

Responses are currently closed, but you can trackback from your own site.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!