.

Farma Uživo – Narodna TV Uživo

Farma Uživo

Novi rijaliti Farma Uživo na novoj televiziji Narodna tv uživo, novi projekat TV Pinka i Željka Mitrovića.

Farma Uživo – Narodna TV Uživo – besplatno gledanje

Novi format emisije koji je pokrenula TV Pink besplatno se može gledati na novom kablovskom kanalu koji se zove Narodna TV uživo. Ovu televiziju moglu besplatno gledati korisnici najpopularnijih kablovskih operatera u Srbiji.

farma – Narodna TV Uživo Youtube

Farma Uživo Youtube – rijaliti se može gledati besplatno i na internetu zahvaljujući pojedincima koji reemitiju ovaj novi rijaliti na svojim jutjub kanalima. Ovaj sajt samo iskorišćava mogućnost koju pruža Youtube, za širenje video sadržaja koji nije isključen za emitovanje.

Plajer 1 Farma live

Farma live 2 stream

Narodna TV live stream Farma

Učesnici Farme 8 uživo

Ovo su učesnici novog rijalitija čija imena su zvanično objavljena:

Nikola Lakić, Boban Bašanović, Nataša Marković, Aleksandra Stanišić, Kiki Nikolić poznata kao Kiki Star, Ognjen Ravić, Predrag Peca Lazić, Mima Bazalac, Aleksandra Babejić, Kristijan Golubović, Maja Nikolić, Ljiljana Stevanović Lili, Ivana Šašić, Andrea Rea Anđelković, Elena i Nikola Despotović, Marija Al Rawashdeh, Sneža Kušadasi, Jelena Golubović, Aleksandra Jahtić, Boža Džouns, Nikola Đorđević, Elena Petrović, Nataša Marković Mikić i Srđan Kocić.

Istorija Narodne TV i rijalitija Elita, Zadruga i Farma uživo

Vlasnik TV Pinka Željko Mitrović pokrenuo je novi rijaliti na novoj televiziji sa ciljem da populariše novu televiziju koja je nedavno počela sa radom. Godinama se emituje popularan rijaliti Zadruga Uživo, poslednje dve sezone rijaliti Zadruga je dobio novo ime, sada se zove Elita Uživo. Koncep emisije je isti kao i prethodnih godina samo je zamenjeno ime. Novine i tabloidi danima najavljuju novi rijaliti, ostaje da vidimo hoće li biti popularnost Farme veća od popularnosti Zadruge i ELite.

Najava nove farme

U ovoj sezoni, poznate ličnosti će živeti na farmi izolovanoj od spoljašnjeg sveta, bez pristupa novinama, telefonima, televiziji i internetu. Kamere će pratiti njihove svakodnevne aktivnosti dvadeset i četiri sata dnevno, otkrivajući kako se takmičari snalaze u nepoznatom okruženju.

Za razliku od prethodnih sezona, takmičari će biti smešteni na novoj lokaciji – pravom srednjevekovnom gradu. Ovo će ih suočiti sa potpuno novim izazovima i zadacima, što će dodatno začiniti takmičenje i doneti uzbudljive trenutke za gledaoce.

Posebna novina u ovoj sezoni je tesna povezanost sa rijaliti programom „Elita 8“. Učesnici „Elite 8“ koji budu eliminisani, imaće priliku da se vrate u trku za glavnu nagradu ukoliko pokažu svoje sposobnosti i vrednost na Farmi 8. Sa druge strane, takmičari koji se istaknu na Farmi 8, imaće priliku da uživaju u svim privilegijama u „Eliti 8“.

Učesnici će se tokom 100 dana takmičiti za šansu da osvoje glavnu novčanu nagradu, a izbegavanjem nedeljnih eliminacija će imati priliku da se približe ostvarenju svog cilja. Očekuje se da će ova sezona Farma uživo doneti mnogo uzbuđenja, iznenađenja i rivalstva, obećavajući zanimljivu i dinamičnu zabavu za gledaoce.

 

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!