.

Fizički obračun za vreme nominacija za izbacivanje, prekint uživo prenos Elite!

OBEZBEĐENJE HITNO ULETELO U BELU KUĆU! Fizički obračun prekinuo nominacije, sin Zlate Petrović totalno PODIVLJAO!

Peja je izgubio kontrolu, pa nasrnuo na cimera.

OBEZBEĐENJE HITNO ULETELO U BELU KUĆU! Fizički obračun prekinuo nominacije, sin Zlate Petrović totalno PODIVLJAO!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Sinoćne nominacije u „Eliti 8“ bile su posebno uzbudljive, a ukućani su bili više nego surovi prema potrčcima. Redom su ih komentarisali, pa birali koga šalju nazad u izolaciju, a jedan sukob posebno je privukao pažnju.

Naime, Filip Najdanović žestoko je isprozivao Jovana Pejića Peju, nakon čega je došlo do okršaja. Peja je skočio i uneo se Filipu u lice, a ukućani su momentalno reagovali.

PREPORUKA:   Učesnici Elite izglasali su Marka Zeca za prvog nominovanog

Voditeljka Ivana Šopić prethodno je dala reč Jordanki, kako bi dala sud o ovonedeljnim potrčcima Nenadu Ćubiću Ćubi i Marku Zecu.
Filip Najdanović i Jovan Pejić Peja

youtube.com/Zadruga Official

– Ćuba je jako dobar momak, Zec je jako dobar momak, ali mogao da bude. Šalim se naravno on je jedan lažov, kleptoman. Smatram da napolju bije žene, a muškarcima ne sme da se suprodstavi. Materijalista je klasičan, nije birno i nisam ja bolji ili gori čovek ako nosim patike preko interneta. Kompleksaš je težak, nominujem naravno Marka – rekla je Jordanka.

– Ćuba i ja gradimo priču od početka, ali niko se sutra ne bi družio sa njim, pa iskreno evo ko hoće da se druži sa njim? Niko. To smo videli po ovom degeneriku – rekao je Najd za Peju, te je on skočio kako bi se suočio sa njim, a ukućani su odmah skočili, ne bi li sprečili fizički obračun.

PREPORUKA:   Mima Šarac UŽIVO zavela oženjenog Gruju pred kamerama, pa ga ostavila i pronašla novog ljubavnika!

U jednom momentu je reagovalo i obezbeđenje, koje je uletelo u Belu kuću, kako bi umirilo pobesnele učesnike, koji su burnije reagovali na kritike. Voditeljka je sve opomenula i podsetila da je fizički kontakt najstrože zabranjena.

Responses are currently closed, but you can trackback from your own site.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!