.

Ana Radulović se razvela od Mirčeta, on najavio neverstvo!

I MIRČE JE PRIČAO O NEVERSTVU! Ana Radulović stavila tačku na brak sa pevačem, a on je o razvodu ovako govorio

mirceradulovic-81774740-176766253535108-5457757330387521303-n-1.jpg

Voditeljka rijalitija „Zadruga 8 – Elita“ Ana Radulović saopštila je da se nakon 11 godina razvodi od pevača Mirčeta Radulovića. Ana Radulović izdala je saopštenje tim povodom, a Mirče se nije oglašavao na temu razvoda. Ipak, pevač je sa svog Instagram naloga obrisao sve fotografije sa voditeljkom.

Inače, ovo nije prvi put da se u javnosti priča o njihovom razvodu. Prošlog seprembra 2023. godine pisalo se da je u njihov odnos navodno upletena i treća osoba, što je voditeljka tada odmah demantovala.

mirce-3.jpg
Printscreen
PREPORUKA:   Popularni tiktoker Lepi Luka prozvao Dalilu da je BAŠ PROPALA!

– Navodi, naravno, nisu tačni. Reći ću samo jedno, ono što je sigurno jeste da ovako nešto moje kolege novinari sigurno ne bi saznali od trećih izvora, već od mene – izjavila je tada Ana, a komentar je dao i Mirče Radulović.

– Pišu sve i svašta. To su privatne stvari. I Ana zna, legli smo da odmorimo, probudili se i videli naslove o razvodu. Svi portali su bili preplavljeni. Nakon toga smo samo nastavili da spavamo – poručio je ranije Mirče kroz smeh.

– Sasvim normalno je danas i civilizovano razvesti se. Mislim da su Ana i Mirče ovo odlično uradili, saopštenje mi se sviđa. Bez neke zle krvi. Vidim da je on već obrisao sve zajedničke fotografije na Instagramu. Ostavio je samo nekoliko svojih i par slika sa sinom, ali prate se i dalje na Instagramu. Što će, ja mislim, vrlo brzo da se promeni i da će se otpratiti. Ja im čestitam na razvodu. Razvod je napravljen da bi se brakovi okončali. Čim postoji zakonski razvod, treba da ga upražnjavamo – rekao je Milošević na Red TV.

PREPORUKA:   Voditeljka rijalitija "Zadruga - Elita" kupila od plate džip od 80000 evra!

Kurir.rs/Blic

Responses are currently closed, but you can trackback from your own site.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!