.

Deniz Dejm se bavi prostitucijom, najstariji muškarac imao 73 godine!

„Bila sam sa čovekom od 73 godine“: Pričali da je muško, imala odnose uživo programu, sad šokirala pričom o 300 evra

Deniz Dejm u razgovoru s pratiocima otkrila godine najstarijeg partnera s kojim je bila u vezi

deniz.jpgATA IMAGES / ANTONIO AHEL

Nekadašnja učesnica rijalitija Zadruga, Deniz Dejm, pre par godina je šokirala domaću javnost, kada se na potpisivanju ugovora s Pink televizijom, pojavila u kompletu koji potpuno otkriva njenu zadnjicu.

Deniz nije krila da je imala sponzore, a na glasine da je „bila muškarac“, koje su kolale tokom njenog učešća u Zadruzi, nije želela da odgovara sve dok nije izašla napolje i demantovala ih. Poznata je i po intimnim odnosima koje je imala dok je išao prenos uživo iz vile u Šimanovcima, a sada je uspela ponovo da šokira svoje pratioce.

PREPORUKA:   Voditeljka Ivana Šopić se svađala sa gledaocima u UŽIVO programu zbog koleginice Dušice Jakovljević!

Deniz Dejm je odgovarala na njihova pitanja na Instagramu, a jednog korisnika ove društvene mreže je zanimalo koliko godina je imao njen najstariji partner.

73„, odgovorila je starleta i šokirala sve.

Deniz Dejm
Instagram/denisedameofficiel

Bivša zadrugarka je nedavno gostovala u emisiji „Amidži šou“ gde je otkrila da zarađuje ogroman novac od prodaje intimnih fotografija.

„Ja bez trista evra ne ustajem iz kreveta. Zarađujem od reklama i jednog sajta za odrasle. Od ove love ću da kupim stan u Beogradu“, rekla je Deniz i dodala:

PREPORUKA:   Matea Stanković će biti učesnica Zadruga 8 Elita

„Ja sam inače diskretna, sada pričam prvi i poslednji put, moj sponzor nije platio mojoj ekipi koja je vodila moje društvene mreže. Zato imam novog. On je harizmatičan muškarac čije društvo mi prija. Prija mi i njegov novac. Bila sam skoro kod nekog sponzora u Londonu i snimila sam neku kolaboraciju sa jednim crncem. Ovaj je baš galantan i atraktivan sponzor. Ja sam dugove otplatila u minuti zbog svog poverenja“.

Responses are currently closed, but you can trackback from your own site.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!