.

Mićo Jovanović izbačen iz Zadruga Elite, po izlasku razvezao jezik, sve najgore o učesnicima!

“PRIŽELJKUJU SKANDAL VEKA“ Prvo oglašavanje izbačenog iz Elite 8: “Anđela je lukava, Gastoz se na silu trudi da je smuva“

Samo za Alo!
Ćomi Bojj

Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen

Jutros u zoru je “Elitu 8“ napustio Mićo Jovanović, a redakcija Alo!-a je odmah pohitala kako bi nam saopštio prve utiske života pred kamerama najgledanije televizije. Na samom početku, zadrugaru nije bilo krivo što je napustio rijaliti.

– Zbog nekih zdravstvenih problem sam i želeo da izađem, iskreno – započeo je razgovor Mićo i odmah prokomentarisao odnos Sofije Janićijević i Borislava Terzića Terze.

Terza i Sofija

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

PREPORUKA:   NAREĐENJE Velikog šefa: NOMINACIJE počinju odmah!

– Što se tiče Sofije i Terze, ta mala je običan folirant, voli ona sve ovo što se dešava, ali pitanje je kada će da prsne i pokaže svoje pravo lice. Terza je svoj, da nije bilo njega, nje ne bi ni bilo.Lansirao ju je u zvezde – izneo je stav Jovanović, a nešto lepše reči je imao za Gastoza i Anđelu Đuričić.

– Moram reći da fizički nisu skladan par, ali muvakaju se. Počelo od šoljice šaka, Bog zna kako će se to završiti. Svi oni voze svoje priče i uskoro će doći do suza i varnica. Nenad se trudi da je smuva na silu. Anđela je vrlo lukava, zna ona šta radi. Promenio sam mišljenje o njemu, poslao mi je hranu. Jeste bezobrazan, ali ima on i dobru stranu – rekao je izbačeni zadrugar o reperu i lepotici iz Herceg Novog.

PREPORUKA:   Zahtevna pravila Farme 8, nema struje i ustaje se u 6 sati svakog jutra!
Anđela Đuričić i Gastoz

Foto: Youtube/Printscreen

Za najvećeg foliranta, Mićo je izabrao Luku Vujovića, za kog nije imao lepe reči.

– To je svakako Luka, predstavio se kao kuvar, a ima debeo kriminalni dosije. Sve ovo čini zarad popularnosti i medija – govorio je Jovanović, da bi na kraju obelodanio da svi u kući iščekuju da u “Elitu 8“ uđe trudna Milica Veličković.

Milica Veličković

Foto: Youtube/Printscreen

– Priželjkuju, to ti bio skandal veka. Pričao sam sa Terzom i to mu se ne dopada. Misli na nju zbog stresa. Možda bude u emisiji nekog, Bora misli da ona ipak neće ući –  završio je sa nama razgovor tek izbačeni zadrugar.

Responses are currently closed, but you can trackback from your own site.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!