.

Prvo ročište na sudu za Aneli Ahmić po podnetoj tužbi

Zakazano ročište: Prvi put će se sresti oči u oči?! Aneli će se uskoro pojaviti na sudu, evo kojim povodom

Sasvim je izvesno da će se bivši cimeri iz rijalitija u narednom periodu naći pred licem pravde, naročito Ivan i Jelena, Ša i Vanja, Anita i Matora kao i Jelena sa Žanom, ali i Janjuševa Ena sa Aneli.
Aneli Ahmić

Da rijaliti traje i posle rijalitija dokaz su sukobi koji ne jenjavaju. Nakon što su izašli sa imanja u Šimanovcima, bivši cimeri su odgledali klipove u kojima postaju svesni ogovaranja, napada i smicalica u rijalitiju što ih je potpuno razjarilo, pa će mnogi potražiti pravdu na sudu.

Janjuševa supruga Ena već je tužila Aneli Ahmić i njihovo ročište je zakazano. Ona tereti Aneli za uvrede koje je izrekla na njen račun i izjave da je k**va. Zbog oštrog jezika pred licem pravde bi mogli da se nađu Nenad Aleksić Ša i njegova bivša supruga Vanja, od koje se razveo dok je bio u rijalitiju. Tu se ne zna ko će prvi presaviti tabak, ona za to što joj on preti ili on zato što je revoltiran jer je u javnost pustila njihove privatne prepiske, a planira još mnogo prljavog veša da iznese – priča izvor upoznat sa čitavom situacijom za „Blic“.

PREPORUKA:   Slađa Lazić navodno napravila haos u lokalu - napala konobara, sve je snimljeno!

Navodi se i to da će Jovana Tomić Matora tužiti Anitu kada bude videla šta joj je sve radila iza leđa.

– Matora je jako tužna zbog svega i besna zbog pobede žene koja ju je izneverila. Jovana može mnogo toga da trpi, ali već sada je prijatelji ubeđuju da presavije tabak i tuži Anitu za sve što joj je uradila. Takođe, Aniti neće biti dobro ako Tomićeva progovori o svemu, svadbi i svemu što se dešavalo pre i posle toga. Pred licem pravde će se naći i Ivan Marinković i Jelena jer njihov razvod neće moći da prođe glatko, kako je to Ilićeva mislila da hoće. Ivan je revoltiran i zbog svega za šta ga je optužila javno i to će iskoristiti na sudu, kao i ona protiv njega. U njihovom odnosu će se meriti svaka reč – priča još izvor.

PREPORUKA:   Aneli Ahmić pošla za Beograd pa poslala javnu poruku, svi se pitaju kome!

Navodno, sve je bliža odluka i da Jelena i Žana završe na sudu zbog sukoba nakon finala koje je rezultiralo fizičkim nasiljem, piše pomenuti medij.

(Telegraf.rs)

Both comments and pings are currently closed.

2 Responses to “Prvo ročište na sudu za Aneli Ahmić po podnetoj tužbi”

  1. […] Aneli Ahmić ostala je u drugom stanju dok je boravila i rijalitiju Elite 7. Zbog turbulentne veze sa Markom […]

  2. […] Aneli Ahmić je nedavno odlučila da transformiše svoj izgled, što je izazvalo veliku pažnju na društvenim mrežama. Putem Instagrama, objavila je fotografiju na kojoj je vidljivo da je promenila svoje sočiva u plavoj boji, posvetlila kosu i izmenila frizuru, što je mnoge ostavilo bez reči. Komentari su se nizali, a mnogi su primetili da je Aneli skoro neprepoznatljiva. […]

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!