.

Voditeljka Ivana Šopić se svađala sa gledaocima u UŽIVO programu zbog koleginice Dušice Jakovljević!

IVANA ŠOPIĆ ODBRUSILA GLEDATELJKI ZBOG DUŠICE JAKOVLJEVIĆ! Voditeljka pobesnela kada su je uporedili sa njom: Zovite onda nju…

IVANA ŠOPIĆ ODBRUSILA GLEDATELJKI ZBOG DUŠICE JAKOVLJEVIĆ! Voditeljka pobesnela kada su je uporedili sa njom: Zovite onda nju...

Foto: Shutterstock

Voditeljka Ivana Šopić ušla je u komflikt sa gledateljkom koja se uključila u uživo program, te joj odbrusila zbog svoje koleginice Dušice Jakovljević.

PREPORUKA:   Matea Stanković plakala u emisiji UŽIVO na pitanje o devojci!

Naime, u emisiji „Narod pita“ gledateljka je želela da govori o Lepom Mići i temama koje su njoj bitne, a vezane za rijaliti. Međutim, Ivana ju je više puta opomenula da su gosti emisije Dragana Sretenović, poznatija kao Lejdi Di, Teodora Delić i Bora Terzić i da treba njima da postavi pitanja, a ne da ptiča o drugim učesnicima.

Narod pita, Ivana Šopić
foto: Printskrin/TV Pink

– Gospođo nije Mića ovde, a pričate o Neši, Mići… Večeras su moji gosti Bora, Teodora i Lejdi Di – poručila je Ivana.

– Vidim ja da je Terza… Neću zameriti, samo kažem, kad se tako stalno ista lica javljaju, Dušica voli sa mnom da kontaktira i priča – prokomentarisala je gledateljka.

PREPORUKA:   ŠESNAEST tužbe za Anitu Stanojlović posle Zadruge!

Zovite onda kada je ona tu, ja volim da postavljate pitanja, emisija je ovde zbog gostiju, ne zbog mene… Hoćete li pitati nešto, gospođo – odbrusila je Ivana Šopić.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!