.

vlasnik Pink Media Groupe Željko Mitrović kupio drvo masline, novinari to predstavili kao NEVEROVATNU zanimljivost!

KUPIO DRVO MASLINE U ITALIJI, PA NAJAVIO LUDILO Željko Mitrović šokirao javnost novom objavom, svi se pitaju samo jedno

Mitrović je detaljno opisao planove sa maslinom

Željko Mitrović

Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

U jeku priča o nastavku rijalitija Elita 8 i nove sezone Farme, direktor i vlasnik Pink Media Groupe Željko Mitrović je još jednom šokirao javnost.

Na svom Instagram profilu Željko je objavio snimak iz Italije i pokazao šta je pazario za dvorište „Hrama Svetog Žeksa“.

 

 

– Zvanično najstarije drvo u Evropi, ova maslina stara 1044 godine, koja se trenutno nalazi u Italiji, od juče je i zvanično postala vlasništvo Željka Mitrovića. Ovako zvuči vest objavljena na specijalizovanim portalima koji se bave “biljnim svetom”. Drvo će biti transportovano specijalnim transportom i presađeno u dvorište “Hrama Svetog Žeksa” pored stotinak drugih stabala, koja su već stigla sa različitih krajeva sveta! E, sad pitanje, ko je u Evropi investirao više kao privatno lice u biljni svet i zeleni eko sistem, tačan odgovor je: “Niko” – pohvalio se Mitrović, pa dodao:

PREPORUKA:   Ulazak takmičara u Elitu će trajati 2 dana, evo i drugih detalja o početku Elite 2025, neće biti ni struje!

– P.S. za strane i domaće turiste biće dozvoljeno slikanje Žeksovog drveta!

Mnogi su mu čestitali na ideji i izrazili nestrpljivost da što pre vide „Hram Svetog Žeksa“, a bilo je i urnebesnih komentara.

-„Da me pitaju ko je najluđi, sasvim najluđi dasa, odgovorio bi Mitrović Žex“- napisao je jedan Željkov pratilac, dok je drugi dodao:

– „Deluje kao iz Gospodara prstenova!

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!