.

Učesnica Elite 7 ubila oca!

BIVŠU UČESNICU ELITE OPTUŽUJU DA JE UBILA OCA! Tri puta je se ODREKAO, odlućila da sve PRESEČE – poznati DETALJI UŽASA!

U suzama pričala o odnosu sa ocem s kojim ne priča! BIVŠU UČESNICU ELITE OPTUŽUJU DA JE UBILA OCA! Tri puta je se ODREKAO, odlućila da sve PRESEČE - poznati DETALJI UŽASA!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

U poslednjem izdanju popularne emisije „Narod pita“, gledaoci su imali priliku da čuju detalje iz života bivših učesnika „Elite“, među kojima se istakla Snežana Jovičić, poznatija kao Sneža Kušadasi. Ona je otkrila tuge iz svoje privatnosti, ističući da je u veoma lošim odnosima sa svojim ocem. Njen izraz lica je jasno pokazivao tugu i ljutnju koju nije uspela da sakrije.

Naime, u toku emisije, program je uživo začinila svađa kada se uključila Bahrija, majka Darijana Radomirovića, iznoseći žustre komentare na račun doskorašnje „snajke“. Ona je optužila Snežu da izmišlja i laže, ali je takođe podelila i veoma čudnu situaciju koja se dogodila u njenoj kući, kada je zalutala u spavaću sobu Darijanovog oca.

PREPORUKA:   UŽIVO DEŠAVANJE: Bebica u teškom zdravstvenom stanju posle raskida sa Teodorom!

Darjanova majka je jedno veliko zlo, to je tako. Odvratna je. Moj otac je takođe jedno veliko zlo. On živi blizu mene, sreli smo se i nismo se javili jedno drugom. Rekao mi je u prolazu: “Moja ćerka ne zna da kaže dobro jutro“. On je mene povredio, javno me se odrekao. Povređena sam – izjavila je Sneža, na šta se nadovezala besna Bahrija:
Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Sneža Jovičić ne priča se ocem

Snežana, sram te bilo! Ubila si svog oca! Tri puta te se odrekao. Kupila si diplomu! Kupila si vozačku dozvolu!

Sneža je iznela i detalje iz veze sa Darijanom Radomirovićem, ističući da je tokom njihove veze plaćala njegove dugove i račune, čak i prodala svoj automobil kako bi mu vratila dugove i obezbedila stvari za rijaliti.

PREPORUKA:   Monika Stanojkova prva izbačena iz Elite 8
Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Otac Sneže Kušadasi je se odrekao tri puta

Primetila sam kada sam izula sandalice, da su isečene. To nije prvi put i one crne su mi isečene na istom mestu. Ja sam samo spustila, kada je on skočio: „Hoćeš da prestaneš da lupaš štiklama?“, on počne da priča kao nešto, ja sam bila bosa… Ja sam prodala svoj automobil da bih njemu vratila dugove i da bih kupila sve što je trebalo za rijaliti i njemu i sebi. Podizala sam novac sa moje kartice i kupovala, on nije znao, jer ne zna koliko novca imam na kartici – rekla je tada bivša učesnica „Elite 7“.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!